Όροι Χρήσης

Σας καλωσορίζουμε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.la-casa.gr στο οποίο διατίθενται προς πώληση τα προϊόντα του καταστήματος Μπαρκαμπάς Σπυρίδων (LA CASA) με έδρα στην οδό Λεωφόρος Πεντέλης 16, Χαλάνδρι (Αθήνα), ταχυδρομικό κώδικα 152-34, τηλέφωνο επικοινωνίας 210-6813415 και e-mail [email protected]

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Μπαρκαμπάς Σπυρίδων

Η επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών, που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος, σύμφωνα με τις ανάγκες της και τα συναλλακτικά ήθη. Αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρηστές για τυχόν τροποποιήσεις καθώς και για οποιαδήποτε αλλαγή, μέσω της ιστοσελίδας του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος. Επίσης η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα οποτεδήποτε, αναιτιολόγητα και χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση του χρήστη/καταναλωτή/επισκέπτη/μέλους του la-casa.gr να ματαιώσει, να αναστείλει ή να τερματίσει τη λειτουργία του la-casa.gr. Ο χρήστης, καταναλωτής ή μέλος του la-casa.gr αναγνωρίζει και αποδέχεται ανεπιφύλακτα όλα τα ανωτέρω με μόνη την πλοήγηση ή και χρήση των υπηρεσιών του la-casa.gr.

Παρεχόμενες πληροφορίες & Προϊόντα

H επιχείρηση δεσμεύεται ως προς την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στην ιστοσελίδα της www.la-casa.gr , τόσο όσον αφορά την ύπαρξη των χαρακτηριστικών που περιγράφονται για κάθε προϊόν που διαθέτει, όσο και για την ακρίβεια των στοιχείων που αφορούν τις παρεχόμενες , από το ηλεκτρονικό κατάστημά της, υπηρεσιών, υπό την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών, που έχουν διαφύγει της προσοχής ή έχουν προκύψει ακούσια ή λόγω τυχόν διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας εκ λόγων ανωτέρας βίας. Oι τιμές των προϊόντων συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ (24%) και μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

Σας υπενθυμίζουμε ότι το να αγοράζετε προϊόντα από το internet αποτελεί ξεχωριστή εμπειρία από το να αγοράζετε άμεσα από καταστήματα. Να γνωρίζετε ότι:

Τα χρώματα που φαίνονται στην ιστοσελίδα εξαρτώνται από πολλούς παράγοντες (φυσικά υλικά, διαφοροποιήσεις στην μαζική παραγωγή, συνθήκες φωτογράφησης κτλ.) -συμπεριλαμβανομένων και των ρυθμίσεων οθόνης του ηλεκτρονικού υπολογιστή σας.

οι αναγραφόμενες διαστάσεις είναι κατά προσέγγιση και ενδέχεται να είναι ανακριβείς.

Περιορισμός ευθύνης

Η επιχείρηση ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, αλλά εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των τελικών καταναλωτών περί της μη διαθεσιμότητας τους.

Η επιχείρηση δεν φέρει ευθύνη για τυχόν τεχνικά προβλήματα που μπορεί να παρουσιασθούν στους χρήστες όταν επιχειρούν την πρόσβαση στον δικτυακό τόπο και κατά την διάρκεια αυτής και έχουν σχέση με τη λειτουργία ή συμβατότητα της δικής τους υποδομής με τη χρήση του δικτυακού τόπου.

Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας

Αυτή η ιστοσελίδα είναι το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα της ατομικής επιχείρησης με επωνυμία ΜΠΑΡΚΑΜΠΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ., συμπεριλαμβανομένων και των διακριτικών τίτλων, σημάτων, εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων κ.λ.π. αποτελούν την πνευματική ιδιοκτησία αυτής και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων.

Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, αναλογική /ψηφιακή εγγραφή & μηχανική αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά, μεταποίηση, μεταπώληση, δημιουργία παραγωγής εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό πάροχο του περιεχομένου του διαδικτυακού τόπου. Η αναπαραγωγή, επανέκδοση, φόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης έγγραφης συναίνεσης της επιχείρησης «ΜΠΑΡΚΑΜΠΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ». Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν το ηλεκτρονικό κατάστημα με το εμπορικό σήμα LA CASA ή τρίτα μέρη και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους, είναι αποκλειστικά σήματα της LA CASA ή τρίτων μερών προστατευόμενα από τους σχετικούς νόμους περί εμπορικών σημάτων και κοινοτικούς & διεθνείς νόμους. Η εμφάνισή τους στον διαδικτυακό τόπο δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.

Υποχρεώσεις Χρήστη

Οι χρήστες συμφωνούν και αναλαμβάνουν να μη χρησιμοποιούν τo ηλεκτρονικό κατάστημα με το εμπορικό σήμα ww.la-casa.gr για αποστολή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail), ή δημοσίευση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου που είναι παράνομο για οποιοδήποτε λόγο, προκαλεί παράνομη προσβολή και βλάβη στην Επιχείρηση ή σε οποιονδήποτε τρίτο είτε προσβάλλει την εμπιστευτικότητα ή το απόρρητο πληροφοριών οιουδήποτε προσώπου ή τρόπον τινά ενδέχεται να προκαλέσει οποιαδήποτε μορφής ζημία στη λογισμική πλατφόρμα λειτουργίας του ηλεκτρονικού καταστήματος ή στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές των χρηστών, με την εγκατάσταση οιασδήποτε μορφής κακόβουλου λογισμικού κώδικα. Στην παρούσα παράγραφο υπάγεται και η υποχρέωση των χρηστών να μην αποστέλλουν ηλεκτρονικά μηνύματα προώθησης προϊόντων, τα οποία ενδέχεται να προκαλέσουν ενοχλήσεις σε τρίτους. Στην περίπτωση αυτή, η Επιχείρηση αποποιείται κάθε ευθύνης για τις οχλήσεις ή τις πάσης φύσεως ζημίες που ενδέχεται να προκληθούν σε τρίτους λόγω της μη ορθής χρήσης της υπηρεσίας αυτής.

ΙΔΙΩΤΙΚΟΤΗΤΑ

Το La-casa.gr δεσμεύεται να προστατεύει την ιδιωτικότητα σας

Ο κάθε επισκέπτης μπορεί να περιηγηθεί στο ηλεκτρονικό κατάστημα la-casa.gr χωρίς να δώσει οποιαδήποτε προσωπική πληροφορία. Προσωπικά δεδομένα χρειάζεται να μας δώσετε μόνο όταν προχωρήσετε σε παραγγελία προϊόντων, για την εκπλήρωσή της.

Το παρόν γνωστοποιεί ποιες πληροφορίες συλλέγουμε για εσάς, όταν επισκέπτεστε το  la-casa.gr   και περιγράφει πώς χρησιμοποιούμε αυτές τις πληροφορίες.

Η πολιτική μας είναι να διατηρούμε τα στοιχεία που συλλέγουμε από το site μας απολύτως εμπιστευτικά και να τα χρησιμοποιούμε αποκλειστικά για εσωτερικούς σκοπούς της εταιρίας. Δεν μοιραζόμαστε τις προσωπικές σας πληροφορίες με οποιαδήποτε άλλο μέλος / όμιλο.

Χρήση των προσωπικών σας στοιχείων

Τα προσωπικά στοιχεία που συλλέγουμε  σε αυτό το Site θα χρησιμοποιηθούν για να διασφαλίσουμε τις υπηρεσίες που ζητήσατε. Μπορεί να χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία για να παρέχουμε  σημαντικές πληροφορίες σχετικά με το προϊόν που χρησιμοποιείτε, συμπεριλαμβανομένων χρήσιμων ενημερώσεων και γνωστοποιήσεων. Επιπλέον μπορεί να σας στείλουμε πληροφορίες για άλλα προϊόντα και άλλες υπηρεσίες του la-casa.gr.

Αν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με το παρόν ή ανησυχία σχετικά με τον τρόπο που διαχειριζόμαστε τα Προσωπικά σας Δεδομένα, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας  χρησιμοποιώντας την φόρμα επικοινωνίας.

Τρόποι & Διαδικασία Παραγγελίας

Το να κάνετε μία παραγγελία από το la-casa.gr είναι μία εύκολη και ευχάριστη διαδικασία η οποία μπορεί να πραγματοποιηθεί με έναν από τους παρακάτω τρόπους.

Υπάρχουν 3 τρόποι για να παραγγείλετε:

Μέσω του la-casa.gr: Μπορείτε να προσθέσετε κατ’ αρχάς τα προιόντα που επιθυμείτε να παραγγείλετε στο καλάθι αγορών σας και στην συνέχεια να προχωρήσετε στην αποστολή/ολοκλήρωση της παραγγελίας σας κάνοντας κλικ στο κουμπί “ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ”. Σε αυτό το στάδιο δεν χρεώνεστε.

Το la-casa.gr μόλις λάβει την παραγγελία σας θα σας στείλει email με τίτλο ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ και εντός 24 ωρών θα επικοινωνήσει μαζί σας τηλεφωνικά για ενημέρωση σχετικά με το κόστος μεταφοράς σε περίπτωση που αυτό υπερβαίνει την ελάχιστη χρέωση (βλ. Τρόποι Αποστολής) . Επίσης σε αυτό το στάδιο θα ενημερωθείτε και σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας προϊόντων ολόκληρης ή μέρους της παραγγελίας σας.

Μέσω τηλεφώνου: Κάντε την παραγγελία σας με ένα τηλεφώνημα στο 210 6813415.

Μέσω email: Κάντε την παραγγελία στέλνοντας ένα μήνυμα στο [email protected] Θα πρέπει να αναφέρετε τους κωδικούς (SKU) των προϊόντων που έχετε επιλέξει καθώς και τις ποσότητες. Επίσης το ονοματεπώνυμο σας, στοιχεία αποστολής καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο.

Ο χρόνος παράδοσης των προϊόντων μας ποικίλλει ανάλογα με τη διαθεσιμότητα τους και υπολογίζεται σε 2-9 μέρες για όλη την Ελλάδα.

Στην περίπτωση που μια παραγγελία για συγκεκριμένους λόγους δε μπορεί να επιτευχθεί, το la-casa.gr θα επικοινωνήσει με τον πελάτη για να διευκρινίσει αν ο πελάτης επιθυμεί την ολοκλήρωση της σε ημερομηνία αργότερα από 9 ημέρες.

Tρόποι Πληρωμής

  1. Αντικαταβολή *Σε  μικρού όγκου πραγμάτων
  2. Κατάθεση σε τραπεζικο λογαριασμο
    ALPHA BANK
    IBAN: GR1801404300430002002006480
    Δικαιούχος: Μπαρκαμπας Σπυρίδων
  3. Με οποιαδήποτε  κάρτα χρεωστική/πιστωτική
  4. Πληρωμή στο κατάστημα

Τρόποι Αποστολής

Υπάρχουν 3 τρόποι αποστολής:

Παραλαβή από κατάστημα Μπορεί να γίνει παραλαβή είτε από το κατάστημα μας στο Χαλάνδρι (Αθήνα) είτε από το κατάστημα μας στην Ηγουμενίτσα.

Courier (1-2 εργάσιμες ημέρες μετά την αποστολή): Η αποστολή των εμπορευμάτων μικρού όγκου και βάρους πραγματοποιείται με την εταιρία Courier ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ. Εφόσον η παραγγελία θα αποσταλεί με courier τότε η διανομή γίνεται έως την πόρτα σας. Αυτό ισχύει για όλες τις πρωτεύουσες των νομών και για περιοχές που καλύπτονται από το δίκτυο τους. Σε πιο δυσπρόσιτες διευθύνσεις μπορεί να χρειαστεί παραλαβή από το κατάστημα του courier. Σε κάθε περίπτωση θα παραλαμβάνεται αυτοματοποιημένο μήνυμα με τον Αριθμό Αποστολής για να μπορείτε να εντοπίσετε που βρίσκεται το δέμα σας εισάγοντας τον κωδικό σε αυτό τον σύνδεσμο.

Το Ελάχιστο Κόστος Αποστολής (για δέμα έως 3kg όγκου) είναι 3.00€ εντός Αττικής και 3.00€ για την επαρχία. Σε περίπτωση αντικαταβολής το κόστος επιβαρύνεται με 3€. Αν το δέμα σας είναι μεγαλύτερο από 3kg θα σας ενημερώσουμε τηλεφωνικά πριν την αποστολή.

Μεταφορική εταιρία για αποστολές επίπλων και εμπορευμάτων μεγάλου όγκου (2-8 εργάσιμες ημέρες μετά την αποστολή)

ΕΝΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Η αποστολή γίνεται με μεταφορική που συνεργάζεται το la-casa.gr είτε με μεταφορική επιλογής του πελάτη.  Υπάρχει δυνατότητα η παράδοση να γίνει έως την είσοδο-πεζοδρόμιο της διεύθυνσης σας  (ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΧΡΕΩΣΗ 20€) είτε μέχρι τον όροφο και να περιλαμβάνει και τυχόν συναρμολόγηση με επιπλέον επιβάρυνση. Το ακριβές κόστος μεταφοράς βάση περιοχής μπορείτε να το μάθετε τόσο πριν την παραγγελίας σας όσο και μετά τηλεφωνώντας στο 210-6813415 ή με αποστολή email στο [email protected]

ΕΚΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Η αποστολή μέσω πρακτορείου μεταφορικής αποτελεί τον πιο οικονομικό τρόπο αποστολής για την επαρχία. Αν η διεύθυνση σας είναι εκτός μεγάλης πόλης (δηλαδή χωριό ή κάποια άλλη απομακρυσμένη περιοχή), τότε θα πρέπει να παραλάβετε οι ίδιοι την παραγγελία σας από τις εγκαταστάσεις της μεταφορικής εταιρίας.Οι τιμές διαφέρουν από μεταφορική σε μεταφορική αλλά μπορούμε να σας δώσουμε πιο ακριβή εικόνα πριν κάνετε την παραγγελία σας  στο 210-6813415.Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας αναγράφετε το σταθερό κόστος αποστολής.Η συγκεκριμένη χρέωση αφορά την μεταφορά της παραγγελίας σας απο τια εγκαταστάσεις μας έως την εκάστοτε μεταφορική στην Αθήνα.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην αποστολή μέσω πρακτορείου τα εμπορεύματα πρέπει να έχουν εξοφληθεί με τραπεζική κατάθεση πριν γίνει η αποστολή. Ο αριθμός του τραπεζικού λογαριασμού βρίσκεται στην σελίδα με τους τρόπους πληρωμής.

Ο χρόνος παράδοσης των προϊόντων μας ποικίλλει ανάλογα με τη διαθεσιμότητα τους και υπολογίζεται σε 2-9 μέρες για όλη την Ελλάδα.

Στην περίπτωση που μια παραγγελία για συγκεκριμένους λόγους δε μπορεί να επιτευχθεί, το la-casa.gr θα επικοινωνήσει με τον πελάτη για να διευκρινίσει αν ο πελάτης επιθυμεί την ολοκλήρωση της σε ημερομηνία αργότερα από 9 ημέρες.

Διαδικασία Επιστροφής

Οι πελάτες του la-casa.gr διατηρούν το δικαίωμα επιστροφής των προϊόντων που έχουν επιλέξει και παραλάβει, μέσα σε διάστημα που δεν υπερβαίνει τις 14 ημερολογιακές ημέρες από την ημερομηνία παράδοσής τους. Τα έξοδα αποστολής της επιστροφής του προϊόντος δεν καλύπτονται από την Επιχείρηση και επιβαρύνουν τον πελάτη.

Η πολιτική επιστροφής των παραγγελθέντων και απεσταλμένων προϊόντων μπορεί να ισχύσει μόνο εφόσον:

Το προϊόν δεν έχει υποστεί ουδεμία εκούσια ή ακούσια ζημία από τον πελάτη (συμπεριλαμβανόμενων φθορών λόγω κακής μεταφοράς του, μη προσεκτικής απομάκρυνσης της συσκευασίας του, λανθασμένου μονταρίσματος, μη ενδεδειγμένης χρήσης κ.τ.λ.)

Το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί.

Το προϊόν συνοδεύεται από την αρχική συσκευασία του και όλο το περιεχόμενο αυτής.

Το προς επιστροφή προϊόν συνοδεύεται από αντίγραφο τιμολογίου ή από την απόδειξη λιανικής αγοράς.

Δεν έχει παρέλθει διάστημα 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παράδοσης του προϊόντος στον πελάτη ή στο πρακτορείο μεταφορών.

Το προϊόν δεν έχει υποστεί φθορά κατά την επιστροφή του που οφείλεται σε κακή συσκευασία από τον πελάτη ή σε κακή διαχείριση από την μεταφορική εταιρία.

Όλα μας τα προϊόντα ελέγχονται πριν την αποστολή τους σε εσάς.

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΡΟΙΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΘΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΟΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ Ή ΈΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΕΛΛΑΤΩΜΑ, ΤΟΤΕ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΑΦΕΙ ΠΙΣΩ ΣΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΘΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ.

Η αποστολή των επιστρεφόμενων ειδών πραγματοποιείται με έξοδα αποστολής του πελάτη, στην ακόλουθη διεύθυνση, με τη σήμανση «ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ»:

LA CASA ΜΠΑΡΚΑΜΠΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

Λεωφόρος Πεντέλης 16, Χαλάνδρι, Αθήνα, Τ.Κ. 15234, τηλ. 210-6813415

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, παρακαλούμε, σε κάθε περίπτωση επιστροφής να επικοινωνήσετε πρώτα με το Τμήμα παραγγελιών, στο τηλέφωνο 210-6813415 να μας ενημερώνετε για την πρόθεση επιστροφής και το λόγο αυτής.

Διαχείριση Αξίας Επιστρεφόμενων ειδών

Σε περίπτωση που επιθυμείτε την επιστροφή του αντίτιμου της καθαρής αξίας των επιστρεφόμενων ειδών και όχι την αγορά εναλλακτικών προϊόντων, θα πρέπει να μας ενημερώσετε τηλεφωνικά και να μας υποδείξετε εγγράφως μέσω email στο [email protected] έναν τραπεζικό λογαριασμό στον οποίο είστε δικαιούχος, όπου και θα σας κατατεθεί το ποσό. Επιστροφή χρημάτων γίνεται μόνο στην περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος. Το κόστος των μεταφορικών που πληρώσατε για να παραλάβετε την παραγγελία σας δεν είναι επιστρέψιμο.

Σε κάθε περίπτωση επιστροφής ειδών, το αντίτιμο της αποστολής τους προς το la-casa.gr επιβαρύνει τον ίδιο τον πελάτη.