Τρόποι Πληρωμής

Υπάρχουν 4 τρόποι πληρωμής:

 • Αντικαταβολή:
  Η πληρωμή των προϊόντων μπορεί να γίνει με μετρητά κατά την παραλαβή τους στο χώρο που έχετε δηλώσει, με επιπλέον χρέωση 3€. Η πληρωμή με αντικαταβολή εφαρμόζεται μόνο αν η παραγγελία σας αποσταλεί με courier. Σε περίπτωση παραγγελίας μεγάλου όγκου το la-casa.gr δύναται να σας ζητήσει να προχωρήσετε σε κατάθεση συμβολικής προκαταβολής σε τραπεζικό λογαριασμό προτού γίνει η αποστολή. Το υπόλοιπο θα εξοφληθεί με αντικαταβολή κατά την παραλαβή στο courier.
 • Τραπεζική κατάθεση:
  Μετά την λήψη της παραγγελίας σας θα σας έρθει email που θα σας ζητεί να προχωρήσετε στην εξόφληση της. Μπορείτε να πληρώσετε το αντίτιμο των προϊόντων που έχετε επιλέξει με κατάθεση στους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς της επιχείρησης ΜΠΑΡΚΑΜΠΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ .Παρακαλούμε χρησιμοποιείστε τον αριθμό της Παραγγελίας σας σαν αιτιολογία πληρωμής (πχ. ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ #325). Η παραγγελία σας δεν θα σταλεί μέχρι το ποσό να εμφανιστεί στο λογαριασμό μας. Ενημερώστε μας για την κατάθεση σας μέσω τηλ. 210-6813415 ή μέσω email στο [email protected] με θέμα (subject) τον αριθμό της Παραγγελίας σας.

  Τράπεζα ALPHA BANK
  IBAN: GR1801404300430002002006480
  Δικαιούχος Λογαριασμού: ΜΠΑΡΚΑΜΠΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

  Τράπεζα EUROBANK
  IBAN:GR3702601150000050200447393
  Δικαιούχος Λογαριασμού: ΜΠΑΡΚΑΜΠΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

  Τράπεζα ΕΘΝΙΚΗ
  ΙΒΑΝ:GR4301103470000034700522211
  Δικαιούχος Λογαριασμού: ΜΠΑΡΚΑΜΠΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

  Η παραγγελία σας δε θα αποσταλεί μέχρι να λάβουμε την πληρωμή σας.

 • Πιστωτική/χρεωστική κάρτα (μέσω PAYPAL):
  Η υπηρεσία PAYPAL σας επιτρέπει να στείλετε online τις πληρωμές σας για αγορές προϊόντων μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος la-casa.gr με ασφάλεια, χρησιμοποιώντας μια πιστωτική ή χρεωστική κάρτα. Όταν επιλέγετε PAYPAL ως μέθοδο πληρωμής θα περιμένετε να λάβετε μέσα στις επόμενες ώρες email από PAYPAL.COM το οποίο θα σας προτρέπει να ολοκληρώσετε την πληρωμή σας προς το LA-CASA.GR μέσα από το ασφαλές περιβάλλον του PAYPAL. Το la-casa.gr καθώς και κανένας τρίτος δεν μαθαίνει τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας μέσα από αυτή την αξιόπιστη μέθοδο πληρωμής της οποία υποστηρίζουν τα μεγαλύτερα eshop του κόσμου. ΣΗΜΕΙΩΣΗ στις πληρωμές με PAYPAL επιβαρύνεστε +3.4% της αξίας της παραγγελίας σας για τα έξοδα του PAYPAL.

Η εταιρεία μας δέχεται όλες τις πιστωτικές/χρεωστικές κάρτες.

Τα στοιχεία των πιστωτικών/χρεωστικών καρτών προστατεύονται μέσω συστήματος online το οποίο εγγυάται απόλυτα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών.

Όλες οι συναλλαγές με χρήση πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας πραγματοποιούνται μέσω του ασφαλούς συστήματος της Alpha Bank.
H εταιρεία δεν αποθηκεύει ούτε κρατάει αριθμούς πιστωτικών/χρεωστικών καρτών για μεγαλύτερη ασφάλεια.